Koning van de Koelcel
Fulltime

Ben jij de georganiseerde duizendpoot die geen enkele bloem laat bevriezen? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een nieuwe coördinator voor onze koelcel, waarbij jij als de laatste schakel in onze bloemencyclus een cruciale rol speelt. Als jij je thuis voelt tussen tulpen, bloementeelt, en alles wat daarmee samenhangt, dan ben jij misschien wel onze ideale kandidaat.

Wie zijn wij?
Welkom in de wondere wereld van de Dutch Tulips Group (DTG)! Wij zijn geen doorsnee bedrijf, maar eerder een te gekke familie van ondernemingen waar tulpen de show stelen. Met diverse bedrijven van bollenproductie tot onze eigen tulpen webshop zetten we de tulpenwereld op z’n kop! Ontstaan uit een bescheiden tuinbouwbedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel stond, hebben we met lef, visie en ondernemersgeest een professionele familie opgebouwd.

Vanwege onze groeiende verpakkingsactiviteiten zijn we op zoek naar een superster voor ons bloemenverwerkingsbedrijf Tulpen.nl. We bezorgen elke dag een bij grote winkelketens in binnen- en buitenland. Met onze passie voor tulpen, samen met onze expertise en ervaring, streven we naar topkwaliteit voor onze klanten en de beste groeiresultaten voor onze Nederlandse tulpenbroeiers. Door deze te gekke samenwerking maken we de bloemenketen korter, zodat de consument altijd kan genieten van een superverse bos bloemen met een lang vaasleven.

Wat ga je doen?

 • Als de Koelcel Koning, ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig binnenhalen en verdelen van onze verse bloemen.
 • Je leidt niet alleen, maar bent ook een deel van het team. Samen maken we de bloemenwereld een stukje mooier.
 • Orde, efficiency en netheid zijn jouw credo. Een opgeruimde omgeving zorgt voor een frisse blik.
 • Je bent de spil tussen inkoop, verkoop, productie en expeditie, en zorgt voor een vlekkeloze orderstroom en strakke voorraadadministratie.
 • Als kers op de taart, ben jij verantwoordelijk voor het personeel in de koelcel en organiseer je deze ruimte als een ware koning. Zelfs wanneer de koelcel tot aan de nok toe gevuld is, heb jij alsnog een route uitgestippeld om zo efficiënt mogelijk te manoeuvreren. Voorraadbeheer en correcties? Daar draai jij je hand niet voor om.
 • En laten we het hebben over het piekseizoen, van december tot eind mei. Jij bent flexibel en vindt het fantastisch om net dat extra stapje te zetten wanneer het druk is. Maar geen zorgen, al dat harde werk tijdens de piekperiode valt gemakkelijk te compenseren in de rustigere maanden. Gelukkig vallen die vaak in de zomer, dus kun je die welverdiende rust pakken en genieten van de zon

Wie ben jij?

 • Leiderschap zit in je bloed, of je staat te popelen om het te ontwikkelen.
 • Jij bent Mr./Mrs. Flexibel, stressbestendig en barst van het initiatief.
 • Een gekoelde omgeving? Bring it on! Jij voelt je er helemaal in je element.
 • Jouw Nederlandse taalvaardigheid is on point, en ook in het Engels kun je prima uit de voeten.

Wat bieden wij?

 • Een baan die je zelf mede vorm kunt geven. Want bij ons krijg je de ruimte om te bloeien.
 • De kans om jezelf te ontwikkelen binnen een informele werkomgeving, waar collegialiteit en no-nonsense hoogtij vieren.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw inzet en talent.
 • En last but not least, de kans om een impact te hebben bij een groeiende en bloeiende club van bedrijven, waar geen dag hetzelfde is.

Kortom, als jij klaar bent om jouw stempel te drukken op de bloemenwereld en deel wilt uitmaken van ons dynamische familie, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Heb je vragen of wil je meer weten? Geen zorgen, we staan voor je klaar! Schiet een berichtje naar Gabriëlla, onze HR Manager, en ze zal je met alle plezier verder helpen.